agent til hus salg Slagelse

Sverigesvej 20 4200 Slagelse Rostedvej 8 Rosted, 4200 Slagelse . overblik over alle ejendomme til salg og salgspriser på tidligere solgte boliger i Danmark.
Vælg den rigtige ejendomsmægler, når du skal sælge bolig | Nybolig rådgiver om boligkøb og salg af bolig | 200 mægler-forretninger sikrer dit boligsalg.
Hos ejendomsmægler home Slagelse får du en gratis og personlig Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at 10 måneder senere blev vores hus solgt - med overtagelse sommeren.

Agent til hus salg Slagelse - dufter friske

Indtast vej, stednavn, by, postnr. Du har tidligere kigget på. Flotte stuklofter i begge stuer. Følg os på nettet. Udnyt Boliga fuldt ud. Fra stuen er der udgang både til nordvendt overdækket terrasse samt sydvendt terrasse og haven. agent til hus salg Slagelse
Drømmer du om en ny bolig? En helt igennem flot og præsentabel villa - ideel til familien der ønsker, at bo flot og praktisk med god plads til familieliv og hygge såvel inde som ude. Din mening er vigtig for os. Haven går direkte ud til fællesarealerne. Huset er opført i gule mursten med eternittag og opvarmes med naturgas, kombineret med en brændeovn i stuen. Se bolig         RealMæglerne.