Hver gruppe arbejder med et tema – fx musik og dans, skole og fritid, amerikanisering eller konfirmation. Der er knyttet en kuffert til hvert tema, som indeholder.
Gik i Vesthimmerlands Gymnasium '99. Adam Nyborg Studerer på Adam og Eva skole og akademi '17. Monika Nybø Boss mudaa her: XTC SEXY ROAD.
Hørte lige på at der er 82 skoler der lukker ned her til sommerferien:o synes godt nok at det Sexy nisse; Stikan . Vesthimmerland: Louns-Alstrup Skole Simested Skole (85) og Haubro Skole (33) nedlægges.
På den måde får du mulighed for at prøve kræfter med flere saxy skole Vesthimmerland former for scenekunst under dit ophold på Efterskolen for Scenekunst. Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg. Med sit helt unikke touch på instrumentet står svenske Lars Jansson som en af nordens vigtigste pianister. Hver gruppe arbejder med et tema — fx musik og dans, skole og fritid, amerikanisering eller konfirmation. Sammen med dine kammerater har du mulighed for at dyrke dine interesser og samtidig passe skolen.