En amerikansk politirapport fra delstaten Florida beskriver, hvordan en pige fra South Fort Myers High School har haft sex med helt op  Mangler: faaborg ‎ midtfyn.
Fire skoledrenge på Skovshoved Skole forsøgte at flå tøjet af deres klassekammerat og befamlede hende, mens de filmede hendes  Mangler: dreng ‎ faaborg ‎ midtfyn.
mand fra Midtfyn kendt skyldig i blufærdighedskrænkelse af fire unge - tre piger og en dreng - der alle er tilknyttet den midtfynske institution for skridt og bagdele og foreslået sex over for tre af institutionens piger samt efter samtalerne med de krænkede bortvist fra sit job på skolen, hvor han.

Sexet skole pige og dreng Faaborg-Midtfyn - siger

For eksempel anses det for mere almindeligt for en pige at være følsom og omsorgsfuld, hvor det for en dreng er sejt at være mere hårdhudet og ufølsom. Kort forinden har de svaret anonymt på, hvor mange fra klassen de tror har været fulde. Kønsroller betyder, at drenge og piger får nogle bestemte roller. Enkelte af dem overvejer endda at udstede et alkoholforbud, så det ikke ender i en drukfest. Ifølge Rikke Lausten er det slet ikke usædvanligt, at de unge har en urealistisk forventning om, hvad de andre drikker, eller hvad de må. Når en dreng og en pige skændes