Hun sælger så mange af sine trusser, at hun næsten ikke vasker undertøj. Så meget tjente Maria fra Aalborg sidste måned på at sælge sine uvaskede trusser. der sælger og køber uvaskede underbukser i gruppen Brugte trusser bh . Metroxpress A/ S | Lygten 39 | København NV.
85E (trusse snart 26 somre.., og min bh størrelse gør det til tider så svært . en hyppig gæst i butikkerne da jeg ellers plejer at køre til Ålborg for at handle.
Femilet Aalborg Friis. Nytorv 27 9813 aalborgfriis @photochange.info 2300 København S. 3254 4600 . F. Salling A/ S afd. Bh Magasinet Fleur, Fredericia. Mc's Samuka Neguinho - Sonhos de um mundo melhor (FILIPE PRODUÇÕES) Tak fordi i er til, photochange.info! Det ser spændende ud. Swim Classic SWIM TANKINI. Jeg ser frem til at modtage jeres katalog og til at få BH'er i de rigtige størrelser. Jeg blev opmærksom på hjemmeside, da én havde omtalt den på Woman's debatside på nettet. Og da vi begge arbejder i en tøjbutik kun for store str.

Bh s trusse Aalborg - beskrev frygten

Jeg er sygeplejerske og har jo derfor en del kvindelige kollegaer som gerne vil se jeres katalog. Har set jeres flotte postordrekatalog, og vil gerne have have dette tilsendt. Jeg har læst om jeres firma i Berlingske Tidende - og været inde på hjemmesiden. Jeg bruger, når jeg ellers kan finde den, str. Ville lige endnu engang takke dig for den flotte service jeg fik, da det brændte på med undertøjet til mit bryllup!!